Nyheter

Rosa Bandet ICA Cancerfonden

Rosa Bandet engagerar hela Sverige

3 oktober, 2019

Nu drar årets Rosa Bandet-kampanj igång. Varje år brukar engagemanget vara stort hos privatpersoner, företag och föreningar som vill vara med och bidra till den stora insamlingen.

Kanelbullens dag Sannegården

Doften av nybakade bullar!

30 september, 2019

Fredagen den fjärde oktober är det Kanelbullens dag. Och det är inte så konstigt att den har fått en alldeles egen dag. I Sverige älskar vi nämligen att fika, både hembakt och hemköpt.

Hållbar höstmat 2019

Hållbara tips för lunch, middag och plånboken

19 augusti, 2019

Att ändra sina matvanor och göra mer hållbara val kan kännas som en klurig och kostsam historia. Men det går att göra förändringar som gör både dig och plånboken glad. Till exempel genom att ha en storkoks-fest med dina vänner eller att fota ditt kylskåp. Här är några roliga och enkla tips som hjälper dig att äta mer hållbart.

Hållbar höst

En hållbar höst

12 augusti, 2019

Efter sommarens välbehövliga paus har de flesta av oss energi för att hitta nya rutiner och tänka nytt. Då är det bra att tänka på hur vi kan göra mer hållbara val i vardagen. Vi har satt ihop några hållbara tips som är både roliga, enkla och som vem som helst kan göra.

Gott grönt på grillen

28 juni, 2019

Nu när sommaren har kommit är vi många som gärna fixar middagen på grillen. Och enligt ICAs grillbarometer förändras våra grillvanor, fler än någonsin väljer att fylla gallren med gröna alternativ.